MarktPlaza

Hilary Brand ALLES.... OF NIETS(UMC-Real 287)

26x bekeken
23 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Hilary Brand ALLES.... OF NIETS(UMC-Real 287) in redelijke staat is door iemand verkeerd om gerapeerd. Boek uiteraard compleet.
De chef van de „Chicago Chronicle" zei dat dit geen zaak was voor een vrouw om er over te schrijven. Hij zei tegen Hilary: Denk je dat die knapen een vrouwelijke verslaggever - zelfs al is ze zo aantrekkelijk als jij bent - erbij toelaten?
Hilary was echter eigenwijs en in gezelschap van een halfdronken verslaggever van een concurrerende krant kwam ze bij de ring waarin Dare Blade zijn gevecht geleverd had tegen Lou Bronski. Blade was dood. Vergiftigd.
De reportage van Hilary had nu een tweeledig doel, ten eerste de corruptie aan te tonen in de bokswereld en ten tweede, ontdekken wie Blade naar de, andere wereld geholpen had.
Was hier sprake van het Syndicaat, Chicago's meest efficiënte misdadigersorganisatie? En wat had Betty, de vrouw van de bokser en moeder van twee kinderen met dit geval te maken? Volgens Hilary was zij niet het aardige, stille vrouwtje, -zoals ze zich voordeed.
Dat Hilary tenslotte heelhuids uit deze affaire kwam, dankte ze voor een groot deel aan haar bedrevenheid in de judo en haar handigheid met een revolver. 1965
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.