MarktPlaza

Oldsmobile Delta 88 - 5.0 88 Royal Nieuwstaat 1e Eig 44.000 ML 1984

691x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Tellerstand: 44.719 mijlen
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.225 kg
Wielbasis: 295 cm
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Bruin
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
= Aanvullende opties en accessoires =
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Metallic lak
Oldsmobile Royale Delta 88 Hardtop 5.0 V8 Automaat NIEUWSTAAT !!
Altijd al een nieuwe 2de hands klassieker willen hebben?? Hier staat hij instappen en rijden !!
Deze Oldsmobile is in nieuwstaat wij hebben deze prachtige klassieker kunnen kopen uit de 1e hand, slechts 40.000 originele mijlen aantoonbaar middels Carfax!
Originele staat we hebben de lak gemeten op 2 delen na origineel dit is erg uniek.
Zeer chique kleurstelling light briair brown metallic met een bruin lederen hardtop en een bruin luxe interieur wat tevens in nieuwstaat verkeert , mooie spaakwielen met zo goed als nieuwe American Classic white wall banden maken deze Oldsmobile af.
Het is een genot om met deze Oldsmobile te rijden het is of hij nog maar pas van de showroomvloer is afgereden, rijdt en schakelt subliem hier wordt je echt vrolijk van wat een traktatie om in deze auto te mogen rijden.
Je kan zien dat deze Oldsmobile zijn gehele leven goed is verzorgd en onderhouden heeft ook altijd binnen geslapen en komt uit het zuiden van America.
Recentelijk hebben we deze prachtige Olds ingevoerd en RDW gekeurd voor Nederlands kenteken en APK, de betreffende keurmeester gaf nog een mooi compliment.
De sealed beams zijn vervangen voor Europese koplampunits met H4 lampen en E keurmerk.
Originele boekjes en reservesleutels zijn aanwezig en worden meegeleverd bij verkoop.
We hebben er een taxatie rapport bij van een erkende taxateur we zullen dit rapport bij verkoop overhandigen aan de nieuwe eigenaar.
Voor klanten in Duitsland, België of andere landen kunnen we de auto leveren met een exportkenteken en 14 daagse verzekering zodat u de auto naar huis kunt rijden en registreren in uw eigen land.
We kunnen u assisteren met transport door geheel Europa , de Verenigde staten en andere wereld delen vraag ons naar de mogelijkheden.
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn : Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, Treinstations: ‘s-Hertogenbosch, Gorinchem of Zaltbommel.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem gerust vrijblijvend contact met ons op , we helpen u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Daan Schop Trading
Kwaliteit wint altijd !!