MarktPlaza

Opel Meriva - 1.4 TURBO 103KW COSMO

533x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2010 - dec 2013
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.955 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Bekleding: Bijpassend
De getoonde vraagprijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket van € 595, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften. Bel voor meer informatie.
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Opel Meriva uit 2011 een auto voor u. Het is een dealeronderhouden auto die 107794 kilometer gelopen heeft. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
De Opel Meriva combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2011 die 107794 kilometer op de teller heeft staan. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.