MarktPlaza

Vals leven - Pierre Lemaitre

123x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Vals leven, Druk 1, 2016
Sophie leidt een rustig leven, totdat de krankzinnigheid onverwachts toeslaat. Plotseling lijkt ze de hoofdrol te spelen in een moordspel, waarbij werkelijkheid en waanzin moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Heeft Sophie haar schoonmoeder vermoord? Is ze schuldig aan de zelfmoord van haar man? Of zinkt ze langzaam weg in een depressie, waarbij ze alle controle verliest?
In blinde paniek ziet Sophie nog maar één uitweg: vluchten. Met een nieuwe naam, nieuwe man en een nieuw leven moet de rust in haar leven vanzelf terugkeren. Maar is het mogelijk het verleden te vergeten en je geheimen achter je te laten?
 
Vrije val
De 57-jarige Alain Delambre, voormalig hr- manager, is al jaren werkloos. Uit pure wanhoop sorteert hij voor een hongerloontje dozen in een fabriek. Tot er een functie voorbijkomt die perfect bij hem past: hr-assistent. Hij wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dan blijkt dat de ultieme beproeving nog moet komen. Tijdens een gesimuleerde gijzeling worden de kandidaten getest op hun moed, stressbestendigheid en trouw. Vastbesloten de baan in de wacht te slepen, besluit Alain het spel mee te spelen.

Ophalen is mogelijk. Verzending altijd na ontvangst betaling. 

Zie ook mijn andere advertenties