MarktPlaza

Beoordelingen

82 beoordelingen
5
90%
4
10%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met carola450 en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met carola450

dinsdag 12 mei 2015
Perfecte transactie, snelle verzending, goede communicatie, alles typtop in orde, aanrader, A++
maandag 1 december 2014
-In 1 woord: SUPER. -Bij vragen :direct respons. -Leveringstijd: 1 dag. -Voorbeeld: Vandaag een patch nodig voor een spel t.b.v Windows 7. -Carola regelt direct. -Waar vind je dit nog? Antwoord: BIJ CAROLA. -Klantvriendelijk,100%betrouwbaar.Kortom: EEN AANRADER dit winkeltje.
dinsdag 17 september 2013
Goede service blijft nooit onopgemerkt! Na vijf jaar weer es op zoek naar een spel. Ergens herkende ik de naam en woonplaats. En wederom: snelle bezorging en goede tips. Toen prima en nu, 5 jaar later , nog immer prima. Fen
vrijdag 31 mei 2013
Toch maar even een feedback schrijven Eergisteren zocht ik een spel, vandaag in huis. Koop hier voor het eerst een spel maar ben nu al dik tevreden. Erg goede service, dat nodigt uit om vaker terug te komen! En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat je de meeste spellen bijna nergens kan krijgen. Gewoon een top winkeltje! Groeten van Grace
donderdag 16 mei 2013
Spel van tien jaar oud gekocht, ziet er nog als nieuw uit, alsof t gister is gemaakt. Goed verpakt verzonden, snelle en vriendelijke service. TOP !!!
vrijdag 29 juni 2012
Heb bij Carola het spel "Egypt III: The Fate of Ramses" gekocht. Super snelle bezorging. Kreeg ook een gratis patch erbij die ik nodig had voor mijn videokaart dus de service is echt super. Ben er blij mee dus ik kan lekker gamen. Groetjes, Louis.
zondag 3 juni 2012
Mevr. C. Davids-Lijding is een betrouwbare marktplaza gebruiker, Het is fijn om zaken met deze mevrouw te doen! Ze reageert snel en levert snel! Groetjes Phyne
vrijdag 12 augustus 2011
Ik ben echt tevreden over Carola, ze weet waar ze over praat, aan haar spellen is niet het geringste aan te merken en ze is vriendelijk in de omgang. Slechts een ware zeurkous zou nog met een ernstige klacht kunnen komen! O ja, en ze geeft ook graag hulp, waar mogelijk. robert (FlyingDutchman 42)
maandag 8 augustus 2011
Superservice Baalt u ook zo als een spel niet te spelen is op uw pc? Bij Carola heb je dit probleem niet! Haar site geeft een duidelijke beschrijving van het spel en er is te lezen of deze spellen te spelen zijn op bv windows 7. Zo nodig krijg je er een patch of beschrijving gratis bij! Dat is toch geweldige service. Een zeer snelle reactie op je bestelling en na betaling ligt het binnen 1 a 2 dagen in je brievenbus. Leuke collectie van oudere en nieuwe spellen, goede site indeling, en snelle feedback. Een aanrader voor de adventuregamer!!
donderdag 4 augustus 2011
Bedankt voor de snelle service, goede verzorging en vriendelijke mailtjes! Allemaal dik in orde. Groetjes, Petra.