MarktPlaza

Beoordelingen

16 beoordelingen
5
56%
4
38%
3
0%
2
0%
1
6%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met memoryglasslockets en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met memoryglasslockets

zaterdag 17 maart 2018
Deze week een bestelling gedaan en deze had ik de volgende dag al in de brievenbus. Communicatie was er goed en snel en de kwaliteit van de memory locket en bedels is erg mooi. Ben erg tevreden en ik ga zeker nog meer bestellen!
donderdag 15 maart 2018
Nadat ik besteld had kreeg ik keurig een bevestiging per mail. Na de betaling volgde er binnen 48 uur 3 mails waarop ik nogmaals mijn bestelling moest bevestigen. (??) Dit heb ik gedaan, en vervolgens werd de bestelling zonder verdere uitleg geannuleerd. Om de bestelling te ontvangen moest ik eerst mijn bankgegevens met betalingsbevestiging sturen.(????) Zonder die gegevens leveren ze niet uit en annuleren ze de order. Oftewel geld weg, geen spullen ontvangen. Mensen, let heel, heel goed op wanneer u spullen wilt bestellen hier. Korting lijkt aantrekkelijk, maar eigenlijk is het een wassen neus. Beheerder van deze pagina heeft meerdere pagina's, ook in andere sieraden, dus wees op uw hoede! Voordat je het weet ben je enorm opgelicht!
Reactie van memoryglasslockets

Beste Claudia Pak van Klusseniersbedrijf Pak uit Hellevoetsluis, ik lever heel graag aan klanten die iets bij me bestellen maar als ik zo onbeschoft bejegend wordt met zo'n grove beschuldigingen als door u, dan stort ik het betaalde bedrag retour en dan lever ik liever niet. Dat heb gedaan en de het bewijs daarvan kan ik aan iedereen sturen indien gewenst. In uw e-mails stelde u dat u had betaald, ik had niets ontvangen. Daarom vroeg ik om een betalingsbewijs. Pas een halve dag nadat ik om een betalingsbewijs vroeg betaalde u van Rabobank naar Rabobank. Dat stond meteen op mijn rekening en dat heb ik per ommegaande naar u retour geboekt. Nee, dan verkoop ik liever niets aan u.

woensdag 31 augustus 2016
Geweldige en snelle service. Als je er niet zelf uit kunt komen, helpen ze je er bij, geweldig. Ik ben fan .
dinsdag 2 augustus 2016
Snelle levering, goede communicatie, ben er super blij mee.????
woensdag 19 augustus 2015
Snelle levering. Super goede communicatie. Zal er snel weer wat bij bestellen. Ga vooral zo door.
zaterdag 15 augustus 2015
super snelle levering en netjes verpakt. ga zo door jullie verdienen een dikke pluim
woensdag 3 juni 2015
De armband en de bedeltjes zijn in goede orde ontvangen. Goede service en snelle levering. Zeker tot een volgende keer.
dinsdag 2 juni 2015
Nette en snelle levering! Bij vragen krijg je erg snel reactie! Mooie en goede kwaliteit ketting, locket en bedels! Ook de fotobedels zien er erg mooi uit! Alles is mogelijk en wordt netjes overlegt! Heb al veel complimenten gehad en ga mensen zeker naar deze webshop verwijzen. Heb zelf inmiddels al 2 bestellingen geplaatst.
dinsdag 27 januari 2015
Zeer snelle levering , goed verpakt. Goede communicatie Ga het zeker adviseren aan vrienden en bekende. Tot een volgende keer !
vrijdag 16 januari 2015
Superleuke en persoonlijke ketting! Snelle reacties en snelle levering. Heb er weer een besteld voor een vriendin als kraamkado.