MarktPlaza

Beoordelingen

23 beoordelingen
5
57%
4
43%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met tuinelf en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met tuinelf

kristal55
woensdag 13 maart 2019
Prachtige lijste rbes met maretak aangeshcaft en een mooie alruin! Heel erg blij met deze bijzondere awnwinsten!
Reactie van tuinelf

Dank je Maroesja!

woensdag 7 juni 2017
Lieve dame met groene vingers en liefde voor bijzondere planten! De planten zijn goed aangekomen, goed geworteld in plastic verpakt. Als bonus twee plantjes extra.. Dank je wel Elma.
dinsdag 26 april 2016
Fijne communicatie, supersnelle levering. De plantjes waren goed verpakt en in prima conditie.
zaterdag 2 april 2016
Bij de Tovertuin kwam ik een paar kruiden tegen waar ik al een tijdje naar op zoek was. Helaas zitten ze aan de andere kant van het land. Maar: besteld via email, contact gehad over en weer en binnen twee dagen had ik de planten in huis. Zorgvuldig verpakt, alles is goed aangekomen. En het zijn hele mooie, al iets grotere en dus sterkere stekken. Heel bij met de planten en de service!
Reactie van tuinelf

Veel plezier met en van de planten!

zaterdag 31 oktober 2015
Mooi assortiment planten en kruiden en goede klantenservice.
zondag 25 augustus 2013
Ben erg blij met de mooie en heerlijke plantjes!!! M'n nieuwe verlang lijstje is alweer in de maak :)
vrijdag 21 oktober 2011
Beste Elma, De plantjes waren mooi en goed stevig,van deze bijzondere planten hartelijk dank hiervoor!Ook je vlotte respons via mail en verzending prima. Groetjes Willem Bergen op zoom.
vrijdag 21 oktober 2011
Hallo, Ik heb onlangs via mail planten besteld bij de tovertuin.Hetgeen ik zeggen kan is dat je altijd (vriendelijk ) antwoord krijgt op je mail,de bestelling snel is geleverd,de plantjes prima in orde waren,de plantjes netjes waren verpakt enz.Tot slot Alles is prima verlopen en waarvoor dank. In de toekomst ga ik hier zeker nog planten bestellen. Mvg Rudy.............................
donderdag 20 mei 2010
Snelle levering, Goede kwaliteit en prima service
zondag 8 november 2009
Misschien niet helemaal gepast hier, maar in september heb ik een takje zeekervel meegenomen uit Zuid Kreta, van het strand, de wortel zaten zo diep dat deze niet mee konden. 3 /12 vliegen en 2 uur rijden. Na 1 1/2 maand vertroetelen eindelijk het eerste groen boven de grond en nu lees ik grinnik dat deze plant gewoon in Nederland te koop is. Volgende de rode lijst in Nederland (bron Wikipedia ZZZ (Zeer ZeldZaam in Nederland). Heel leuk om gevonden te hebben. Vriendelijke groeten Ron Vos