MarktPlaza

airco vrf systeem compleet .

51x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We hebben een kwalitatieve gebruikte LG VRF-systeem airco unit beschikbaar, type ARUN 200. Dit systeem biedt betrouwbare koeling en verwarming voor verschillende ruimtes, en is een uitstekende keuze voor uw comfortbehoeften.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Merk: LG - een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige airconditioningoplossingen.
  • Type: ARUN 200 - deze VRF-systeem airco unit is specifiek ontworpen om aan de koelings- en verwarmingsbehoeften van meerdere ruimtes te voldoen. Het biedt efficiënte prestaties en gebruiksgemak.
  • Gebruikte conditie: Deze unit is tweedehands, maar verkeert nog steeds in goede staat. Het bouwjaar is 2015, en het koelmiddel is teruggewonnen en teruggepompt in de compressor. Dit zorgt voor een duurzame en efficiënte werking.

🏢 Bij Recreatorshop begrijpen we dat uw behoeften variëren als het gaat om afhaal- en bezorgopties. U kunt ervoor kiezen om de airco unit bij ons op locatie af te halen, wij kunnen deze veilig naar uw locatie bezorgen, of we kunnen zelfs professionele installatieservices regelen als u hulp nodig heeft bij de installatie.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor gebruikte bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop te regelen of voor meer informatie over afhaal-, bezorg- en installatieopties. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor comfort en duurzaamheid met de gebruikte LG VRF-systeem airco unit van Recreatorshop!

 

Recreator

0651537648