MarktPlaza

frequentie regelaar Siemens micro master 440

53x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreator - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We hebben een speciale aanbieding voor u: de Siemens Micromaster 440 frequentieregelaar, type 6SE6440-2UD25-5CA1. Deze regelaar van Siemens staat bekend om zijn betrouwbaarheid en geavanceerde prestaties.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Merk: Siemens - een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige elektrische producten en betrouwbare technologie.
  • Type: 6SE6440-2UD25-5CA1 - deze Micromaster 440 frequentieregelaar biedt nauwkeurige regeling van de snelheid en prestaties van uw elektrische motoren.
  • Conditie: Deze regelaar is zorgvuldig gecontroleerd en verkeert in uitstekende staat, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare werking.
  • Afhaal- en verzendopties: Bij Recreator bieden we flexibele afhaal- en verzendopties aan. U kunt ervoor kiezen om de frequentieregelaar bij ons op locatie af te halen of wij kunnen deze veilig per post naar u versturen.

🛒 Profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbieding voor de Siemens Micromaster 440 frequentieregelaar. Met deze regelaar kunt u de snelheid en prestaties van uw elektrische motoren nauwkeurig regelen, waardoor u energie kunt besparen en de efficiëntie van uw systemen kunt verhogen.


Bij Recreator zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor circulaire bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop te regelen of voor meer informatie over afhaal- en verzendopties. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor duurzaamheid met de Siemens Micromaster 440 frequentieregelaar van Recreator!

 

Recreator

0651537648