MarktPlaza

Adria Altea 390 PS

383x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Adria
Model: Altea 390 PS
Bouwjaar: 2011
Lengte: 5.81 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 931 kg
Maximum gewicht: 1300 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: 66-WH-NZAchter-opstelling, Antenne-voorbereiding, Boiler, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, ...
Kenteken: 66-WH-NZ
Achter-opstelling, Antenne-voorbereiding, Boiler, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Dwarsbed, Fietsenrek, Gascomfoor, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Matras pocketveren, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Stabilisator, Treinzit, Voortent
Deze caravan van het merk Adria uit 2011 biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 4 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken.
Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.
Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.
Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.
Wilt u meer informatie over deze Adria Altea 390 PS? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 196x140