MarktPlaza

Danny Carter COMPUTERMISDAAD(UMC-real 269)

17x bekeken
11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Danny Carter COMPUTERMISDAAD(UMC-real 269) in nette staat.
Misdaad per computer? Gemechaniseerde moord? Bereikt de vooruitgang der mensheid - of haar teruggang, net zoals je het wilt bekijken? - dit grauwe en grimmige dieptepunt?
Als dat zo is, dan is er toch wel een lichtpunt. Een heleboel vijanden van de samenleving, van kleine zwendelaartjes tot grote oplichters, worden dan in de onderwereld overtollig.
Voor hen die volgens de wet leven, heeft dit idee echter iets beangstigends.
De geschiedenis van de Brisbees en hun miljoenen heeft echter alle mogelijkheden tot een gemechaniseerde misdaad in zich. Ze leveren hiervoor de meest geeigende karakters, van de gehate dokter met zijn macabere alias, via de alcoholist Milo Compattio, die pronkt met zijn duivelse eigenschappen tot de twee spleetogige mannetjes met hun diepgaande Japanse kennis van de wereld der automatisering.
De onderzoekingen van Danny Carter - waarbij deze zonder twijfel wordt aangetrokken door de schoonheid en de attracties van Gaby Brisbee - brachten hem op het spoor van de zo natuurlijk lijkende, doch in wezen mysterieuze doodsgevallen.
Zijn ogenschijnlijk onschuldige bemoeienissen werpen grote resultaten af.
Het werk van Danny, tezamen met zijn vrienden van het central Office of Intelligente dringt diep door in de activiteit van Compattio, die alleen door een flinke dosis geluk aan de electrische stoel ontkomt. 1967
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.