MarktPlaza

Doornhoecklaan 100

289x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige, in nieuwstaat verkerende, geschakelde ruime villa in kleinschalig nieuwbouwwijkje (2000/2001) aan de stille kant van het Vechtdorp Maarssen. De Vecht bevindt zich op 3 minuten lopen, de Loosdrechtse Plassen op 10 minuten fietsen. Alle voorzieningen binnen handbereik. Binnen een fantastische keuken, een prachtige Chinees hardstenen vloer met vloerverwarming, een brede design gas open haard, een moderne tuinaanleg, een luxe, zeer complete badkamer en een functionele 2e verdieping met logeer- en hobbyruimte. Alles strak licht afgewerkt en voorzien van elektrische zonwering, moderne rolluiken achter op de verdieping en horren.
Binnenruimte van 11.96m diep en 9.30m breed. Indeling: entree, ruime hal met fraaie hardhouten trap naar 1e verdieping, luxe toiletruimte, grote bijkeuken/werkkamer/berging; enorme woonkamer van maar liefst ca. 73 m² met openslaande deuren naar de tuin. Recent gerenoveerde keuken met kookeiland, composiet werkbladen, 5-pits gaskookplaat, design afzuigkap, nieuwe koelkast, nieuwe combimagnetron, nieuwe vaatwasser en close-in boiler.
1e Verdieping: ruime overloop, 4 grote slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer (4.85x3.43) met nieuwe, door Interhoff, op maat gemaakte trekgordijnen en met een groot overdekt balkon. 1 kamer is nu in gebruik als kleed/make-up kamer. De andere als kinderslaapkamers. Prachtige badkamer met ligbad, inloopdouche, hangend toilet en fraai meubel met 2 wasbakken, 3 marmeren vensterbanken en een Belgisch hardstenen vloer. Daarnaast een aparte bergruimte met daarin de CV (2005). De gehele 1e verdieping is voorzien van hoogwaardig tapijt.
2e Verdieping: Fijne ruimte van 9.50x5.20, welke als logeerkamer resp. speelkamer in gebruik is en met daarbij ook nog een netjes afgewerkte, zeer grote opbergruimte.
De voortuin biedt een parkeerplaats op eigen erf, een gras tuin en diverse stallingsplekken voor de fietsen. De fraaie, zonnige achtertuin (ca. 10.00x9.50 meter) grenst aan een singel en biedt diverse terrassen, in zowel hardhout, gras als terrastegels. Achterin de tuin op de vlonders een waterkunstgrasveld 8m * 2,50m met goaltjes en net waar de kinderen hun favorieten sporten kunnen oefenen. Op het gras in de achtertuin een ingebouwde rechthoekige trampoline.
Een heerlijk groot, mooi gelegen, fraai afgewerkt gezinshuis.
Extra gegevens:
Merk: Doornhoecklaan 100
Ligplaats: Maarssen
Conditie: Gebruikt