MarktPlaza

Kleine Kosterij 5

319x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wonen op een eiland, nabij basisscholen en winkelcentrum. Op fietsafstand van NS station en op 35 autominuten vanaf de Coen tunnel. In deze kleinschalige villawijk op een kunstmatig aangelegd eiland, is nog niet eerder een huis te koop gekomen en dat is niet zonder reden. Het is hier heerlijk wonen. Venhuizen heeft sinds de komst van de N307 prima ontsluitingen naar Enkhuizen(10 minuten) en Amsterdam(35 minuten).
Het huis met 5 slaapkamers verkeert in een perfecte staat van onderhoud, is optimaal geïsoleerd en, is op de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming. Er zijn warmtecollectoren voor warm water en biedt u een grote woonkeuken met luxe inbouwapparatuur en uitzicht over de tuin.
Begane grond
Entree, hal met toegang tot de geïsoleerde garage(verwarmd met vloerverwarming en voorzien van krachtstroom), moderne toiletruimte en trapopgang. De ruime woonkamer is straatgericht, heeft een gezellige houtkachel en een marmeren vloer die verwarmd wordt door buitentemperatuur geregelde vloerverwarming. De woonkeuken heeft luxe inbouwapparatuur zoals vaatwasser, Qoocker, stoomoven, combioven, koffiezetapparaat en kookeiland met inductiekookplaat. Vanuit de keuken komen we in de bijkeuken met opstelling voor de wasmachine en wasdroger, CV ketel met verdeler voor de vloerverwarming en bad boiler aangesloten op de zonnecollectoren. Vanuit de bijkeuken kunt u in de garage komen.
Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn 5 slaapkamers en een door plaatsing van een dakkapel ruime badkamer. In de badkamer vindt u een inloopdouche, een wastafelmeubel en een hangtoilet. De vliering is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop.
Tweede verdieping: Zolder
Tuin, erf
Het huis heeft twee opritten aan weerszijden van het huis zodat uw autos altijd op eigen terrein kunnen staan. De achtertuin ligt met zijn steigerterras direct aan het water. U kunt hier tot laat in het zonnetje zitten.
Extra gegevens:
Merk: Kleine Kosterij 5
Ligplaats: Venhuizen
Conditie: Gebruikt