MarktPlaza

Dubbele detective nr.5

65x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Dubbele detective nr.5 in nette staat.
Bevat Tien kleine negertjes / De Cock en het sombere naakt.
Tien kleine negertjes
In een eenzaam huis op een eiland zijn tien mensen uitgenodigd door een gastheer die zelf niet verschijnt. Ze zijn volkomen van de bewoonde wereld afgesloten en aangewezen op elkaars gezelschap, terwijl ieder van hen steeds sterker wordt achtervolgd door de schaduwen uit het verleden.
En dan wordt een van hen vermoord... En nog een. En langzamerhand wordt het leven voor hen die overblijven tot een hel. 1939 Agatha Christie.
De Cock en het sombere naakt.
De oudste van de vier mannen wendde zich tot De Cock. 'U bent van de recherche?' De Cock knikte. De man veegde de regendruppels van zijn gezicht, bukte zich, pakte een punt van het zeildoek en trok het voorzichtig omhoog. Langzaam werd een hoofd zichtbaar; een afgehouwen meisjeshoofd. De Cock voelde het bloed uit zijn gezicht wegtrekken. 'Is dat alles wat er is gevonden?' 'Wat verderop,' zegt de man triest, 'ligt de rest.' Los van elkaar, in het vuil, lagen de andere lichaamsdelen; de beide armen, de lange slanke benen, de smalle romp. Er was geen kleding. 1967 A.C. Baantjer.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.