MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.0 Style 5-deurs / Technologie-pakket (bluetooth, navigatiesysteem, spraakbediening)

518x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2013 - jul 2016
Modelcode: B299
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 105 Nm
GVW: 1.530 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 172 x 150 cm
Wielbasis: 249 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 16,8 s
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Broekhuis Afleverpakket (€ 595): Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
- Broekhuis service (zonder meerprijs): Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvat naast 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Technologie-pakket
Laat u verrassen door deze Ford Fiesta. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Met deze Ford is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audiosysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Ford fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.