MarktPlaza

Ford Focus - 1.0 5-deurs Business - Edition / Verwacht

503x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - mei 2018
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 182 x 149 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Broekhuis Afleverpakket (€ 595): Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
- Broekhuis service (zonder meerprijs): Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvat naast 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen velgen 16"
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie premium
Bij het ontwerpen van de Ford Focus stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze is van het bouwjaar Ford, er staat 42000 kilometer op de teller. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De Ford is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het rijden met deze Ford wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.