MarktPlaza

frequentie regelaar abb

33x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - uw one-stop-shop voor circulaire en gebruikte bouwmaterialen! We zijn verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen: de ABB 4 kW frequentieregelaar. Deze krachtige en betrouwbare regelaar biedt u de perfecte oplossing om de prestaties van uw elektrische apparatuur te optimaliseren en energie-efficiëntie te bereiken.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Merk: ABB - een wereldwijd erkende fabrikant van hoogwaardige elektrische apparatuur.
  • Vermogen: 4 kW - deze frequentieregelaar is ontworpen om de snelheid en het vermogen van uw apparatuur nauwkeurig te regelen en te optimaliseren.
  • Conditie: Gebruikt - hoewel dit product eerder is gebruikt, hebben we het zorgvuldig geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat het aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet.
  • Frequentieregeling: Met de ABB frequentieregelaar kunt u de snelheid en het vermogen van uw apparatuur aanpassen, waardoor u energie kunt besparen en de efficiëntie kunt verhogen.
  • Installatieopties: Bij Recreatorshop begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende afhaal- en verzendopties aan. Daarnaast kunnen we ook de installatie van de frequentieregelaar voor u verzorgen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

🛒 Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van de vele voordelen die de ABB 4 kW frequentieregelaar te bieden heeft. Of u nu de efficiëntie van uw bestaande apparatuur wilt verbeteren of uw energieverbruik wilt optimaliseren, dit product is de ideale keuze.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor een gebruikte frequentieregelaar draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe apparatuur en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Maak vandaag nog uw aankoop bij Recreatorshop en ontdek hoe u uw energie-efficiëntie kunt verbeteren met de ABB 4 kW frequentieregelaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over afhaal- en verzendopties, of om een installatieservice aan te vragen. Samen kunnen we een duurzamere toekomst opbouwen!


Recreator


0651537648