MarktPlaza

Groepenkast abb haf

32x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst aan te kondigen: de ABB HAF groepenkast. Deze hoogwaardige groepenkast is uitgerust met 1 hoofdschakelaar, 6 groepen van 16A en 2 aardlekschakelaars van 40mA, waardoor u de perfecte oplossing hebt voor een veilige en efficiënte elektrische installatie.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Merk: ABB HAF - een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn betrouwbare elektrische producten.
  • Configuratie: 1 hoofdschakelaar, 6 groepen van 16A en 2 aardlekschakelaars van 40mA - deze groepenkast is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan uw elektrische behoeften en biedt een veilige en georganiseerde stroomverdeling.
  • Conditie: Gebruikt - hoewel dit product eerder is gebruikt, hebben we het grondig geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat het aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoet.
  • Veiligheid: De aanwezigheid van aardlekschakelaars van 40mA zorgt voor een extra beveiligingslaag, waardoor eventuele lekstromen snel worden gedetecteerd en de stroomtoevoer automatisch wordt onderbroken.
  • Installatieopties: Bij Recreatorshop begrijpen we dat uw behoeften kunnen variëren. Daarom bieden we afhaal- en verzendopties aan. Indien gewenst kunnen we ook de installatie van de groepenkast voor u verzorgen, zodat u verzekerd bent van een professionele en veilige installatie.

🛒 Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van de vele voordelen die de ABB HAF groepenkast te bieden heeft. Of u nu uw huidige groepenkast wilt upgraden of een nieuwe installatie wilt realiseren, dit product voldoet aan al uw behoeften.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor circulaire bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Doe vandaag nog uw aankoop bij Recreatorshop en ontdek hoe de ABB HAF groepenkast uw elektrische installatie veiliger en efficiënter kan maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over afhaal- en verzendopties, of om een installatieservice aan te vragen. Samen kunnen we een duurzamere toekomst opbouwen!

 

Recreator

0651537648