MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Abalone ring 1

124x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Deze grote Abalone ring 1 is handgemaakt in het exotische India en is zwaar verzilverd. De Abalone ring 1 heeft maat 16 millimeter. De band van deze ring is 0.5 cm breed. Het aangezicht van deze ring heeft de volgende maten: 3.2 cm lang en 2.8 cm breed. Wilt u meer weten over de werking van Abalone? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

Abalone

Abalone is een weekdier in een schelp en wordt al eeuwenlang geoogst voor het vlees (delicatesse), maar ook voor de schelp. De schelp wordt vaak bewerkt tot mooie sieraden. Het weekdier is bij ons meer bekend onder de naam: zee-oor, oorschelp of venus-oor. Soms worden ze ook wel eens de Moeder-van parel, zee-opaal, of het kroonjuweel van de oceaan genoemd. Deze bijnamen hebben ze vooral te danken aan de zeer mooi ogende schelp.

De schelpen hebben een lage, open, spiraalvormige structuur en aan de rand van de schelp zitten er vijf luchtgaten. Deze gaten zijn nodig voor een gelijkmatige toevoer van zuurstofrijk water en de uitstoot van overbodige afvalstoffen. Er bestaan wel meer dan 130 soorten. De meeste zijn vooral te vinden langs de kustwateren: in Australië, het zuidelijk halfrond van Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, West-Noord-Amerika en in het noordelijk halfrond van Japan.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Abalone

De Abalone schelp is weliswaar geen edelsteen, maar heeft ook de magische krachten van Moeder Aarde in zich. Abalone schelpen beschikken over de krachtige reinigende energie van de zee. Zij geeft stroming aan dat wat geblokkeerd zit. Met haar prachtige diversiteit aan kleuren heeft zij een helend effect op alle chakras, vooral de hartchakra.

Naast deze helende krachten werkt zij ook mee om de creativiteit te verhogen. Deze kleurrijke schelp verzacht de emoties en brengt je een rijk innerlijk leven. Zij staat bekend om haar eigenschap een lang en gezond leven te schenken aan haar omgeving.

Abalone zorgt er ook voor dat de angsten worden verlicht. Het verzacht verdriet, emoties en de zorgen. Het beschermd tegen negativiteit en weert vervloekingen. Abalone heeft een fijne werking op spiritueel, intuïtief en psychologisch gebied en brengt nieuwe inzichten.