MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Fossiel Koraal oorbellen 5

93x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze leuke zwaar verzilverde Fossiel Koraal oorbellen 5 zijn handgemaakt in India. Fossiel Koraal oorbellen 5, een stukje oerzee in je oren! De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje zijn: 4.5 cm lang en 1.8 cm breed. Wilt u meer weten over de werking van Fossiel Koraal? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Fossiel Koraal.

Het fossiel werkt ontspannend en rustgevend. Daarnaast brengt het de emoties in balans en geeft het een vredig gevoel. Ook versterkt het Fossiel Koraal de intuïtie en helpt het je bij verbeelden en visualisaties. Het lost de zwaarte in alle chakra’s op.

Fossiel Koraal helpt je je vorige levens te begrijpen. Daardoor herken je de invloeden ervan in je huidige leven. De steen is heel goed bij transformaties. Bovendien geeft het je ondersteuning en richting. Het helpt je bij je spirituele ontwikkeling.

Fysiek werkt het bloedstelpend en bloeddruk verlagend. Niet alleen stimuleert het de bloedcirculatie maar het versterkt ook de bloedcellen.Ook heeft het een positieve werking op bloedarmoede en ijzertekort. Daarnaast werkt het in op het zenuwstelsel en de botten. Ook heeft het werking op de thalamus en de benen. Ook bevordert het de melkproductie bij het geven van borstvoeding. Fossiel Koraal kan pijnstillend werken bij doorkomende tanden.

Chakra en Fossiel Koraal

Basis chakra (1e) & hart chakra (4e)

Sterrenbeeld en Fossiel Koraal

Vissen