MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Opaliet oorbellen 16

104x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De zwaar verzilverde Opaliet oorbellen 16 zijn handgemaakt. Deze Opaliet oorbellen 16 komen uit het exotische India. De Opaliet oorbellen 16 hebben inclusief het haakje een lengte van 5.5 cm en zijn 2.5 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Opaliet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De spirituele en geneeskrachtige werking van Opaliet

Opaliet is een zeer helende steen. Het verwijderd energetische blokkades terwijl het vermoeidheid wegneemt. De steen is ook zuiverend voor bloed en nieren. Opaliet wordt vanwege zijn krachtige werking gebruikt in meditatie.

Daarnaast is het een nuttige steen om communicatie te verbeteren. Opaliet helpt bij het verbaliseren van innerlijke gevoelens. Opaliet helpt om stemmingswisselingen te stabiliseren en ontspanning te bevorderen. Het is gunstig voor mensen die lijden aan slaapstoornissen.

Opaliet verbetert emotionele kracht. Het helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan. Het verlicht depressie en vermindert agressief gedrag. De steen heeft een positieve werking op de longen. Opaliet bevordert succes, vooral in zakelijke doelen.

Bij griep, verkoudheid en gebrek aan energie. Verheft het normale bewustzijn tot een kosmisch bewustzijn. Sterkt het innerlijke wezen. De edelsteen werkt verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder.

De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt om je staande te houden in belastende situaties. Spiritueel helpt het om geaard in meditatieve toestand te komen. Lichamelijk verwarmt de steen het lichaam, het ontspant en maakt de spieren soepel.

Sterrenbeeld en Opaliet

Kreeft, schorpioen, boogschutter, vissen

Chakra en Opaliet

Alle chakra’s