MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Shiva schelp sieraden set

83x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze fantastische zwaar verzilverde Shiva schelpen set is een lust voor het oog. De Shiva schelpen set is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van de Ketting met Shiva schelpen: totaallengte 60 cm. De Shiva schelpen zijn 1.7 cm lang en 1.7 cm breed. De oorbellen zijn inclusief het haakje 4 cm lang en 1.7 cm breed.Wilt u meer weten over Shiva schelpen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

Shiva schelpen

Het Oog van Shiva staat voor het Derde Oog, in het midden voorhoofd van de Hindoe God Shiva. Het representeert wijsheid. Het symboliseert de creatie, behoud en destructie van alles, de stroom van het leven, de constante verandering van het Universum, spirituele kennis en creatieve visualisatie.

Het Derde oog, of Shiva Oog, is een mooie spiraal en is in feite het beschermende gedeelte . Elke spiraal is uniek en kan verschillen van kleur. De kleur varieert van beige tot donkergroen. De achtergrond blijft altijd wit.

De windingen van de schelp symboliseren de oneindigheid van waaruit de oerklank Aum ontspringt en bij sommige vormen van Reiki symboliseert deze spiraal een energie van kracht. Deze schelpen beschermen, geven wijsheid en inzicht in dingen die verborgen verborgen liggen.