MarktPlaza

Hobby Excellent Easy 450 UF

1534x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hobby
Model: Excellent Easy 450 UF
Bouwjaar: 2006
Lengte: 6.38 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1020 kg
Maximum gewicht: 1350 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Ladder: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Kenteken: WT-NV-06Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, ...
Kenteken: WT-NV-06
Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Disselafdekking, Dwarsbed, Fietsenrek, Gascomfoor, Hordeur, Kachel, Koelkast, Ladder en Imperiaal, Lattenbodem, Leeslampjes, Matras pocketveren, Midden-opstelling, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Vriesvak
Deze Hobby Excellent Easy 450 UF uit 2006 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Het laadvermogen bedraagt 330 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.
De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
Twee personen vinden voldoende plaats in het ruime dwars geplaatste bed. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.
Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby Excellent Easy 450 UF kennis te maken.
De Hobby heeft een ruime indeling, voorzien van een vast bed dwars voor in de caravan en een ruime rondzit achterin.
Bij de caravan zit een voortent van Isabella.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 199x140