MarktPlaza

MG 1/100 GN-001 Gundam Exia

1141x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Inleiding:
Het is AD 2307 van onze huidige tijdlijn. De fossiele brandstoffen zijn op aarde volledig op. De energiebehoefte is eigenlijk sinds de 21e eeuw alleen maar toegenomen.
Om het energieprobleem op te lossen, zijn er drie solar-stations gebouwd die in een baan om de aarde geplaatst zijn. De stations hebben enorme solar-panelen om de gigantische hoeveelheid gratis en milieuvriendelijke zonne-energie op te vangen. Biljarden TeraWatt worden per dag hiermee opgevangen en via de zgn Elevators naar de aarde getransporteerd.
De elevators staan op een strategische plek in elk van de drie naties die zijn ontstaan.
Een private beweging genoemd Celestial Being heeft 4 zeer geavanceede mobile suits om de 'gespannen' vrede in de gaten te houden en zo nodig in te grijpen. Het wordt echter niet overal even goed ontvangen en dit kan de ontsteking zijn voor een nieuw conflict.
Piloot Setsuna F. Seirei is de hoofdrolspeler in de serie die veel weg heeft van de bekende serie Gundam Wing.
De Exia kit:
Nieuwe en eerste MG kit uit de nieuwe serie: Anno Domini - Gundam 00.
De Exia heeft net als vele kits het beroemde 2.0 frame en is erg poseable en met zeer veel details. De kleuren zijn gemold in de designers versie. Dus iets minder fel dan in de serie.
De Ignition Mode heeft nog extra GN Drivers met LEDs en extra accessoires waarmee je de Exia Repair II versie kan maken, daarnaast is er een gehavende versie van het beroemde GN-Sword I.


STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.


Porto: € 6,75.
Mail voor info of kijk in de webwinkel.