MarktPlaza

PG 1/60 XXXG-00W0 Wing Gundam Zero Custom

1445x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Inleiding:
Het is kerstmis After Colony 196. Het is nu een jaar geleden dat de oorlog tussen de colonien en de aardse federatie OZ heeft gewoed.
De 5 Gundams van de colonien zijn per raket naar de zon gestuurd in de veronderstelling dat zij nooit meer nodig zullen zijn.
Intussen ontstaat er nieuw gevaar doordat een nazaat van Treize Kushrenada zeer verward allerlei plannen heeft die opnieuw tot destructie van de aarde en de colonien kan leiden.
De 5 piloten van de Gundams komen weer op wonderlijke wijze bijeen en proberen de Gundams terug te halen, wat niet mee zal vallen.
De kit:
De Perfect Grade uitvoering komt uit maart 2000 en is een van de meest in het oog springende kits uit de Gundam Franchise. Hoewel iets minder gewaardeerd dat zijn MG broertje, is het nog altijd een populaire kit. Het frame is goed te noemen, vleugels kunnen goed uitklappen en bij een goede paintjob (wat niet noodzakelijk is, maar wel mooier) is het een mooie kit.
In 2007 is er een pearl-coating versie uitgebracht die technisch gezien gelijk is aan deze originele kit, maar een stuk duurder is.


STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.


Porto: 6,75 Euro


Mail of kijk in de webwinkel voor info!