MarktPlaza

Holec Halyester groepenkast

37x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreator, dé plek voor circulaire bouwmaterialen! Vandaag hebben we een geweldige aanbieding voor jou: een gebruikte Eaton Halyester groepenkast met 1 hoofdschakelaar van 63 A en 4 groepen van 16 A.


Deze groepenkast is van hoge kwaliteit en biedt een betrouwbare en veilige elektrische distributie voor jouw project. Door te kiezen voor een gebruikte groepenkast, draag je ook bij aan een duurzame en circulaire economie.


Met de Eaton Halyester groepenkast ben je verzekerd van een solide basis voor jouw elektrische installatie. De hoofdschakelaar van 63 A zorgt ervoor dat je de stroomtoevoer in één oogopslag kunt onderbreken, waardoor je altijd de volledige controle hebt over de elektriciteit in je woning of bedrijfspand.


De 4 groepen van 16 A bieden voldoende capaciteit om je elektrische apparaten en verlichting te voorzien van de benodigde stroom. Met deze groepenkast kun je jouw elektrische installatie efficiënt en veilig organiseren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de elektriciteit in je gebouw.


Bij Recreator geloven we in de kracht van hergebruik en duurzaamheid. Daarom bieden we jou deze hoogwaardige gebruikte groepenkast aan, zodat je kunt profiteren van kwaliteit tegen een scherpe prijs.


Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige aanbieding. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deze Eaton Halyester groepenkast met 1 hoofdschakelaar van 40 A en 4 groepen van 16 A kunt bemachtigen. Samen bouwen we aan een circulaire toekomst!

 

Recreator

0651537648