MarktPlaza

Hyundai i30 Wagon - zeer complete en ruime stationcar - Trekhaak - achter uit rij camera - ng 1.4 T-

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 242 Nm
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 148 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 9,1 s
Topsnelheid: 206 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 24 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Vermoeidheids herkenning
Deze mooie Hyundai I30 stationcar is een eerste eigenaar auto en wordt afgeleverd met een grote onderhoudt beurt - Fabrieks garantie - nationale auto / tellerpas
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Hyundai i30 Wagon zeer complete en ruime stationcar - Trekhaak - achter uit rij camera - ng. Het is een auto van het bouwjaar 2018. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met dab-radio!) en het full map navigatiesysteem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Hyundai i30 Wagon zeer complete en ruime stationcar - Trekhaak - achter uit rij camera - ng, neem dan snel contact met ons op.
Bij het ontwerpen van de Hyundai i30 Wagon zeer complete en ruime stationcar - Trekhaak - achter uit rij camera - ng stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2018 en komt van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Hyundai is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Hyundai fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. In deze Hyundai vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.