MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI Comfortline BlueMotion Orginele Nederlandse auto - erg netjes - rook vrij

444x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2009 - jan 2013
Modelcode: VI, 5K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 153 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 121 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- Niet in gerookt
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Deze prachtige VW Golf wordt afgeleverd met een grote onderhoudt beurt - nieuwe Apk - nationale auto / teller pas - 6 maand Bovag garantie - geheel gereinigd .
/// WIJ BEREKENEN GEEN AFLEVERING KOSTEN ///
Bij het ontwerpen van de Volkswagen Golf stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen van deze Volkswagen Golf staan bekend om hun goede zithouding. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Ontdek de vele kwaliteiten van de Volkswagen Golf. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Volkswagen voor een proefrit reserveren.