MarktPlaza

Handgemaakte Zwaar verzilverde Chalcedoon set

82x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze fantastische Zwaar verzilverde Chalcedoon set is een lust voor het oog. De Zwaar verzilverde Chalcedoon set bestaat uit oorbellen en een ketting hanger. Deze Zwaar verzilverde Chalcedoon set is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje zijn: 4.5 cm lang en 1,7 cm breed. De afmetingen van de hanger is: 5 cm lang en 2,2 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Chalcedoon? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Chalcedoon

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Het heeft zowel op het vermogen om te luisteren, als op de welbespraaktheid een positieve invloed. Verder geeft de edelsteen je het vermogen om je goed te kunnen uiten. Chalcedoon is dus goed voor diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch en vrolijk.

Daarnaast maakt Chalcedoon je creatief, open en enthousiast. Ook bevordert het saamhorigheid in groepen.

Chalcedoon geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Daarom bevordert de steen het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Verder heeft het een positieve werking op het geheugen en kalmeert de steen je op stressmomenten. Daarom is het een goede steen om te dragen tijdens examens. Ten slotte werkt Chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend. Ook helpt het bij ontstekingen en zal het de bloeddruk verlagen. Daarnaast bevordert Chalcedoon het immuunsysteem.

De steen heeft een positieve invloed op de longen en bij verkoudheid. Niet alleen werkt het in op de ademhaling, het lymfestelsel en het bloed en de doorbloeding maar ook is de steen goed voor vochtophoping. Voorts werkt Chalcedoon in op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.

Chakra en Chalcedoon

Hartchakra

Sterrenbeeld en Chalcedoon

Kreeft en Boogschutter