MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde Ketting met Malachiet

88x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze fantastische zwaar verzilverde Ketting met Malachiet is een lust voor het oog. De Ketting met Malachiet is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van de Ketting met Malachiet: totaallengte 48 cm. De grootste Malachiet steen is 3.5 cm lang en 2.5 cm breed. De kleinste Malachiet steen is 1.5 cm lang en 1.1 cm breed. Wilt u meer weten over Malachiet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

Malachiet

Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling en vervuiling. Bovendien beschermt het tegen ongevallen. Ook beschermt het tegen negatieve energie en gevaar. De steen brengt je emotioneel in balans. Het brengt stabiliteit en maakt weerbaarder.

Malachiet vermindert angst. Het kan onderdrukte gevoelens of ervaringen naar boven brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken. Ook zal het je hierdoor helpen bij blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen. Malachiet versterkt empathie en begrip.De edelsteen stimuleert gezonde en gelijkwaardige relaties.

Fysiek werkt het ontgiftend en bloeddrukverlagend. Bovendien versterkt het je immuunsysteem. Daarnaast ondersteund het het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ook kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose. Verder is het een goede steen bij botbreuken en epilepsie.

Het heeft een positieve werking bij problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen heeft een zeer positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Denk aan (pre)menstruele klachten of vrouwelijke seksuele problemen. Malachiet ondersteunt ook bij een bevalling.

Sterrenbeeld en Malachiet

Schorpioen

Chakra en Malachiet

Hartchakra