Handgemaakte zwaar verzilverde Labradoriet oorbellen 3

 

Geplaatst 11 maanden geleden door Jeweleusis (15x bekeken)

Handgemaakte zwaar verzilverde Labradoriet oorbellen 3
ConditieNieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde Labradoriet oorbellen 3 zijn handgemaakt. Deze Labradoriet oorbellen 3 komen uit het exotische India. De Labradoriet oorbellen 3 hebben inclusief het haakje een lengte van 5 cm en zijn 1.8 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Labradoriet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De spirituele en geneeskrachtige werking van Labradoriet

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving. Ook beschermt het je tegen mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht. Tevens geeft Labradoriet je (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend. Labradoriet reguleert de stofwisseling.

Daarnaast heeft het een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Sterrenbeelden en Labradoriet

Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

Chakra en Labradoriet

Zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e) (en keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e) als er sprake is van een blauwe gloed).


Meer informatie
www.jeweleusis.eu