MarktPlaza

Kok Kruiser 950 OK

307x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

mooie strakke kruiser met nieuwe motor nieuwe techniek
De Kok kruiser vind waarschijnlijk zijn ontstaan uit een van de oudste scheepsbouw families die nog steeds nieuwe schepen bouwen. Een puur hollands product van een scheepswerf sinds 1754. Een telg van de familie verliet de oude scheepswerf van Vinkeveen en starte de bouw van Kokkruisers in Leimuiden. De werf ligt tussen de Westeinderplassen (o.a. Aalsmeer, Rijsenhout), Braassemermeer, de Wijde Aa en de Kagerplassen in.
Deze Kokkruiser is voorzien van een keurig verfsysteem en wordt dus strak in de lak aangeboden. In 2001 is er een nieuwe Yanmar van 55 pk ingebouwd en alle samenhangende techniek is vernieuwd. Wat mij opvalt is dat de boot een heerlijke stuurstand heeft. Je hebt het gevoel dat de boot tijdens het varen om je heen gebouwd is en alles goed onder controle hebt. De instap is voor de opleeftijd zijnde bezitter geen enkel probleem want je kunt eenvoudig vanaf de steiger instappen. Ook van binnen is het LET OP !! Mahonie houten interieur licht en is er is veel daglicht. De boot heeft van binnen en van buiten geen schades en ook van binnen zijn de ramen keurig droog en hebben geen water of zonschades. De boot voelt zeer open en ruim aan en heeft diversen opvallende handige mogelijkheden. Het is echt zo'n handige boot waarvan je zegt ik leg mijn tas aan boord en start de motor en vaar relaxt weg. De juiste praktische zaken zijn er aanwezig om alles gladjes te laten verlopen. Veel handige opberg ruimtes een ruim toilet en een fijne goed geisoleerde motor. De keuken is erg schoon en fris en de alle techniek is van RVS.
Wilt u een proefvaart belt u mij dan even? Pieter Pepping uw jachtmakelaar van White Whale Yachtbrokers 0653345219 of vinkeveen@wwy.nl
Algemeen
Rompvorm: waaier steven
Accommodatie
Materiaal, kleuren: gordijnen gebroken wit
Verblijfsruimtes: kitchenette
Uitrusting
Davits: 2 maal prachtig RVS
Extra gegevens:
Merk: Kok Kruiser
Bouwjaar: 2001
Ligplaats: AALSMEER
Lengte: 9.5 meter
Breedte: 3.1 meter
Diepgang: 0.7 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: waaier steven
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 1
Doorvaarthoogte: 2.2
Merk motor: yanmar
Type motor: 4JH3E97
Bouwjaar motor: 2001
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 1280
Vermogen: 51
Aandrijving: Shaft
Tank: 150 l
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 4
Maximum snelheid: 14
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Acculader: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig