MarktPlaza

Luxe villa op gofresort La Colinas, zuidelijke Costa Blanca

373x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuw bij ons in de verhuur deze luxe, exclusieve villa op golfresort Las Colinas

 

Registratie nummer: AT-455190-A

Aan de zuidelijke Costa Blanca is deze  luxueuze in Ibizastijl gebouwde villa gelegen op het resort van Las Colinas  Golfclub op de grens van San Miguel de Salinas en Orihuela Costa. De villa is  volledig ingericht  met designmeubelen en is geschikt voor 6 personen. U beschikt er over 153m2 woonruimte en grote terrassen (ruim 100m2), op zuiden georiënteerd,  met een panoramisch zicht op Las Colinas.

Het is heerlijk zonnen aan het privé zwembad, maar u kunt ook  beschutting zoeken tegen de zon onder de 2 elektrisch bediende zonneschermen. De cosy lounge tuinmeubels nodigen uit om te relaxen en staan garant voor maximaal comfort.

U hoeft zich op deze plek niet te vervelen : uiteraard kunt u golfen op de golfbaan La Colinas (3km), maar ook de golfbanen Campoamor, las Ramblas en Villamartin zijn er op korte afstand van de villa. Bovendien kunt u in de buurt tennissen,  padel spelen, wandelen en natuurlijk ook fietsen.

Er is een Minimarket bij Club house Las Colinas in het resort (2km). Grote supermarkten zijn in de omliggende plaatsen te vinden (v.a. ong. 5km)

De dichtstbijzijnde restaurants zijn UNiK café en Enso sushi bar in Club house Las Colinas en

in Campoamor, San Miguel de Salinas en Orihuela Costa is er een keur aan restaurants, terrasjes en barretjes.

Deze villa is zeer geschikt om te overwinteren. De huurprijs per maand is 3.500€ incl. verbruik van elektra en water en gebruik van wifi, excl. borg en eindschoonmaak. Hier is de speciale link voor overwinteren:                                             

De huurprijzen zijn 172€, 193€ en 236€ per nacht incl. verbruik van elektra en water en gebruik van wifi, excl. borg en eindschoonmaak. Via onderstaande link komt u bij alle informatie op onze website, uitgebreide omschrijving en veel foto’s. De actuele bezetting is aangegeven en u kunt online reserveren.