MarktPlaza

Super fijn vakantiehuis met prachtig uitzicht in Rojales.

451x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit vakantiehuis ligt in de zuidelijke Costa Blanca, aan de rand van Rojales, in de wijk Pueblo Lucero, vlakbij de golfbaan, aan de Calle Minerva 32. Het is een 2-onder-1-kap woning, type Maite. Het huis heeft een prachtig vrij uitzicht over de vallei richting La Marina. Dit gezellige huis is helemaal opnieuw ingericht en is geschikt voor 4 personen. Het huis heeft fijne, zonnige terrassen (beiden met elektrisch bedienbare zonneschermen) Op de begane grond is 1 slaapkamer en 1 badkamer (ligbad) op de 1ste verdieping, met wenteltrap buitenom, is de 2de zeer ruime slaapkamer met eigen badkamer (met inloop douche)
De gasten mogen gebruik maken van het ruime gemeenschappelijke zwembad met zonneterras.
Het 14 km. lange strand van Guardamar bereikt u in 10-15 minuten rijden. Dagelijks zijn er in de omliggende plaatsen markten. In Rojales is dit op donderdag.
De gasten mogen gratis gebruikmaken van de WIFI.
Door de zeer gunstige zon- en windligging is dit huis zeer geschikt om te overwinteren. Voor verwarming is er in de winter een ingebouwde houtkachel, een losse gaskachel en ook nog de verwarming via de airco unit. De huurprijs per maand is 500€ gedurende de maanden november t/m maart, excl. verbruik van elektra volgens meterstand, eindschoonmaak en borg. Incl. waterverbruik en gebruik van wifi. Hier is de speciale link nom te reserveren voor overwinteren: http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/calle-minerva-32/?winter=true

Huurprijs gedurende het jaar is (afhankelijk van het seizoen) 47€, 60€ of 75€ per nacht, excl. verbruik van elektra, eindschoonmaak en borg. Incl. waterverbruik en wifi.
Klik op onderstaande link voor veel foto’s, uitgebreide informatie en de actuele bezetting. U kunt online reserveren.
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/calle-minerva-32/