MarktPlaza

Microfoon Sennheiser E-903

224x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Goede dynamische microfoon van Sennheiser, model E-903. Een zeldzame microfoon die niet vaak wordt aangeboden. Een heel fijne microfoon met een zeer fijne heldere, warme klank met veel detail. Breed frequentiebereik en een goede geluidskwaliteit, zoals van Sennheiser verwacht mag worden. Perfecte microfoon voor o.a. het uitversterken van drums, etc. Dit type microfoon wordt met name veel gebruikt voor opname en uitversterking van drums en andere instrumenten met wat hogere geluidsdruk. Maar natuurlijk ook prima geschikt voor zang en andere instrumenten.

Gebruikt, maar in goede conditie en een prima instrument om de stem goed weer te geven. Geschikt voor live op het podium maar ook voor de opnamestudio of zelfs voor internetradio. Eventueel leverbaar snoer, statief, mengpaneel, luidsprekers (actief of passief), versterkers, subs, verlichting, etc.

Bieden vanaf € 99,99.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Bij afname van meerdere microfoons gelden alleen de verzendkosten per pakket tot 10 kg. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.