MarktPlaza

Microfoonmet clip-on microfoon (Sennheiser EW-100)

139x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een goede draadloze microfoon van Sennheiser, model EW-100. Gebruikt maar in goede conditie met hier en daar wat sporen van gebruik. De set werkt tussen de 790 - 822 MHz. De microfoon is een clip-on model en eenvoudig te klemmen op een kledingstuk.
Een ideaal middel om handsfree een toespraak te houden of spraak draadloos te presenteren. Vind alle verdere gegevens over deze set gewoon op het internet, daarom hier geen opsomming.

Oh ja, de ontvanger discrimineert niet en werkt ook gewoon op voedingen die niet origineel zijn, zolang het maar de gewenste spanning krijgt en de polariteit correct is.

Bieden vanaf € 75,-.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Eventueel met luidsprekers, mixer, statieven, subs, versterkers, snoeren, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.