MarktPlaza

Mini Mini Countryman - 1.6 Cooper S ALL4 NAVIGATIE SYSTEEM/ XENON VERLICHTING/ CRUISE CONTROL/CLIMA

529x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2010 - jul 2014
Modelcode: R60
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 1.840 kg
Afmetingen (LxBxH): 411 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 157 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterklep
- Achterspoiler
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- City-pakket
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lichtmetalen velgen 18"
- Lichtmetalen velgen multi-spaaks 18"
- Lighthouse pakket
- Luxe lederen bekleding
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Red Hot pakket
- Sportonderstel
- Sport uitlaat
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wired pakket
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een dealeronderhouden MINI Mini Countryman die 44660 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2011. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, sportuitlaat, dakrails, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze MINI zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Mini Countryman samen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Of neem een kijkje op onze website voor meer foto's: www.rickcars.nl
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze MINI Mini Countryman. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Mini Countryman. Deze auto komt uit het bouwjaar 2011. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De MINI is standaard voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, sportuitlaat, dakrails, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook is de MINI uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Mini Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Rick Cars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.