MarktPlaza

Renault Clio Estate - 0.9 LIMITED

484x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Renault Clio scoort Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 22338 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2019. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Renault is met met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder behoorlijk compleet.
Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze Renault, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 0,9 l 66 kW TCE Energy
Carrosserie: 5deurs
Transmissie 5 versnellingen
Kleur
(A1) TEGNE NOIR ETOILE
(I1) HARM01 INTERIEURBEKLEDING 01