MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 2.0 TDI 150pk DSG COMFORTLINE BMT/START-STOPP

449x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Volkswagen Passat een uitblinker in veiligheid en comfort. In deze auto vindt u een dieselmotor en een automatische transmissie. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 2,0 l 110 kW TDI
Carrosserie: 4deurs
Transmissie 6 versnellingen Dubbelkoppeltransmissie DSG
Kleur
(A1) 2T Deep Black Perleffekt
(A2) 2T Deep Black Perleffekt
(L1) LC9X
(I1) TO Titanschwarz Titanschwarz Titanschwarz St.Tropez
(PF) Titanschwarz
(PM) Stoelbekleding van velours