MarktPlaza

Renault Grand Scénic - III Bose Tce 130 panoramadak, privacy glas, trekhaak 1e eigenaar, NL-auto

603x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2010 - mrt 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 185 x 168 cm
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 168 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterstoelen verschuifbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Audiobediening op het stuurwiel
- Audio installatie premium
- Bagage-afdekhoes
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Open dak
- Pack Lumière
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Ruimtebesparend reservewiel
- Ruitenwisser achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Subwoofer
- Zonnescherm(en)
Heerlijk ruime Grand Scenic van de 1e eigenaar. Deze origineel Nederlandse Bose uitvoering beschikt over de Europa kaart op de geintegreerde TomTom navigatie, uiteraard het geweldige Bose audio systeem maar ook het elektrisch te openen panoramisch glazen schuifdak met af te sluiten hemels, een reservewiel en een trekhaak met een 7-polige stekker.
Een distributieriem heeft deze auto niet, wel een ketting maar die hoeft nooit vervangen te worden. Daarnaast is er wel een multiriem (aandrijving voor de hulporganen als aircopomp, dynamo e.d.) die elke 6 jaar of 120.000 km vervangen moet worden en dat is bij deze auto gelukkig al gedaan op 3 juli 2017 bij 95.161 km, moet dus pas weer uiterlijk 3 juli 2023 of bij 215.161 km.
Met ons Top Afleverpakket leveren wij deze auto in een technisch perfecte staat af, met een nieuwe APK, banden die altijd boven de 4 mm zijn en controleren, repareren indien nodig en vullen we de airco. Er zit overigens nog veel in wat we dan doen, 1 van de foto's vermeldt de volledige inhoud van dit pakket. In ieder geval kunt u er dan vanuit gaan dat er een jaar, tot de volgende onderhoudsbeurt, niets aan hoeft te gebeuren. En mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren is bij dit pakket ook inbegrepen een vol jaar volledige pechhulp Europa met vervangend vervoer en zit er ook 6 maanden volledige garantie op.
Geen zorgen dus met deze auto, gewoon nog jarenlang genieten :-)
Neem voor een proefrit of een scherp voorstel contact op met ons op of klik op de detailpagina van deze auto op onze website www.autozenter.nl op de gele button "vraag een inruilofferte aan" en vul het formulier in (er worden ook foto's gevraagd). U ontvangt dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24-uur een offerte via de e-mail..
Al onze auto's worden bij binnenkomst direct professioneel gepoetst en als er al kleine restyle deukjes op zitten laten we die gelijk verwijderen. Elke keer weer horen we dat onze auto's er toch wel heel erg netjes bij staan, sterker nog, in 2018 beoordelen onze klanten (gemeten door het onafhankelijke platform Tevreden.nl) ons wederom met een hoger cijfer: een fraaie 9.1 maar liefst en daar zijn we enorm trots op!..
Alle prijzen zijn rijklaar inclusief de onvermijdbare kosten. Dat is dus inclusief de kentekenleges, een geldige APK en de 6 maanden wettelijke garantie (dat is garantie op gebreken die u als consument niet hoeft te verwachten, de leeftijd en kilometerstand in aanmerking nemende). U begrijpt dat hier nog ruimte voor discussie in zit..
Daarom: wilt u een 100% garantie zonder discussie en een compleet klaargemaakte auto? Dan kunt u gebruik maken van ons Top Afleverpakket. Kijk op de foto voor de inhoud of informeer hiernaar bij ons..
Hoewel elke advertentie met aandacht wordt opgesteld kan het voorkomen dat uitvoeringsspecificaties, mede bij een importauto i.v.m. andere fabriekssamenstellingen, verschillen. Heeft u specifieke eisen of vragen beantwoorden we die graag!..
Wij zijn sinds 1986 Renault dealer voor regio Schagen (tussen Alkmaar en Den Helder) en inmiddels Renault en Dacia erkend reparateur. Al onze occasions zijn voorzien van RDW/NAP tellerkaart met sluitende kilometer- en onderhoudshistorie. Alle auto's worden klaargemaakt met originele onderdelen. Graag tot ziens in ons gezellige familiebedrijf, Eric Zentveldt helpt u graag verder!..
Onze Privacy verklaring vindt u op www.autozenter.nl