MarktPlaza

Richard S.Prather Het schuim drijft boven(UMC-Real 284)

17x bekeken
9 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Richard S.Prather Het schuim drijft boven(UMC-Real 284) in nette staat.
Shell Scott krijgt een dringend telefoontje van de rijke George Halstead, die zeer nerveus en overstuur lijkt, of hij zo spoedig mogelijk wil komen.
Als Shell Scott te bestemder plaatse komt, maakt het de indruk, dat hij in een nudistenclub is verzeild geraakt. Later zal blijken, dat er nog wel wat meer achter zit dan alleen maar nudisme.
Shell treft zijn opdrachtgever dood aan op een zijpad in de tuin onder het struikgewas, met ingeslagen schedel. Als hij met de vrouw van het slachtoffer als opdrachtgeefster aan zijn onderzoek begint, wordt hij opgehaald door de trawanten van de gangsterboss Jimmy Violet, die hem aanraadt het onderzoek in de moordzaak Halstead zonder meer te staken.
Shell weigert vanzelfsprekend, maar even later blijkt dat men aan de andere zijde niet terugdeinst voor forse maatregelen. Want als Shell buiten zijn toedoen, enkele minuten te laat voor een afspraak het Hamilton Building binnen wil gaan waar zijn kantoor gevestigd is, ligt daar een zekere Porter dood op het trottoir, met tal van kogels in zijn hoofd en zijn rug. Porter lijkt van achteren gezien, op Shell, vooral doordat hij ook wit haar had....1967
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.