MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement in CALPE met nu nog heel veel keuzes

638x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-4072, Naast het Levante strand (La Fossa) en met uitstekend zeezicht vindt u dit aantrekkelijke en nieuwe Appartement in CALPE ……
U kunt nu nog kiezen uit verschillende van deze complete woningen …………., met de volgende kenmerken en specificaties:
Deze appartementen bestaan uit een woon en eetkamers met schuifdeuren naar het terras met fantastisch zeezicht voor uw vakantiegevoel. En met een aparte keuken met deur naar een kleiner terras, 2 slaapkamers waarvan één met en-suite badkamer en de andere met aparte badkamer. 
Voor uw auto is er dan een garageplek.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen dit complex van het ruime gemeenschappelijke buitenzwembad voor volwassenen en een apart zwembad voor kinderen. Er is een zonneterras met ligstoelen, en een mooi ingerichte tuin. 
En, dicht bij de boulevard met een verscheidenheid aan restaurants, bars en winkels. Het levendige centrum van Calpe ligt op maar 2,5 km.
UW EXTRA'S: Een verwarmd binnenzwembad.
De meeste foto's zijn van het showhuis en zijn een voorbeeld van hoe de appartementen eruit kunnen zien. Elk appartement is anders qua …….. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. U wilt een Spaanse woning kopen, met méér rendement dan uw bank nu biedt? Kijk dan eerst voorop onze site bij: “Uw bankrente beu?”