MarktPlaza

Uw eigen prachtige Bungalow in BENFERRI op zeer groot landgoed

548x bekeken
26 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-77219, Deze charmante **landvilla** in Orihuela biedt u een rustig toevluchtsoord met een adembenemend panoramisch uitzicht, als Bungalow in BENFERRI van 186 m2 op een vlak landgoed van 5.000 m2.
Als volgende eigenaar beschikt u dan over een ruime zeer complete woning met 3 slaap en 3 badkamers waardoor er voldoende ruimte is voor ……
De aparte keuken, de algehele goede staat en de zuidzuidwest oriëntatie maken deze villa tot een uitnodigende en praktische keuze.
De landelijke ligging zorgt voor een rustige sfeer en de mogelijkheid van een apart gastenverblijf biedt flexibiliteit voor het ontvangen van bezoekers.
Deze villa beschikt over o.a. een kantoorstudeerkamer en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Bovendien beschikt dit pand over …..
Voor uw auto’s geeft uw privé parkeerplaats dan met gemak ruimte voor meer dan 4 voertuigen. 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten op uw prachtige omheinde landgoed met tuinirrigatiesysteem en het grote zwembad met .…..
UW EXTRA’S: Het warmwatersysteem op zonne-energie dragen bij aan de duurzaamheid en efficiëntie van het pand. Deze woning is gemeubileerd en beschikt over een open haard, versterkte voordeur en een berging. 
Op dit landgoed zijn al enkele hondenhokken gebouwd die u eveneens een bron van inkomsten kunnen bieden.
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. U wilt een Spaanse woning kopen, met méér rendement dan uw bank nu biedt? Kijk dan eerst voorop onze site bij: “Uw bankrente beu?”