MarktPlaza

Uw eigen zeer goed verhuurbare Villa in ORIHUELA COSTA met veel

1978x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-96926, Deze prachtige Villa in ORIHUELA COSTA van 102 m2 op een vlak perceel van 167 m2 is rustig gelegen en bevindt zich vlakbij La Zenia Boulevard, een van de mooiste en grootste winkelcentra aan de Costa Blanca.
U beschikt als volgende eigenaar over een woning die is gebouwd in 2017 op een ideale ligging met rust en privacy, maar toch dichtbij alle ……..
Een van de hoogtepunten is het privézwembad van 6,5 bij 4 meter, waar u optimaal Spaans kunt genieten en …... 
Deze woning beschikt over een verhuurlicentie, waardoor het een geweldige investeringsmogelijkheid is. Als u op zoek bent naar een woning met verhuurpotentieel, biedt deze woning u dus ook de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren.
Daarnaast is deze woning uitgerust met airco en air-zone, voor een comfortabele en aangename temperatuur, ongeacht het seizoen.  
Voor degenen die graag actief zijn en de omgeving willen verkennen, biedt deze woning ook bergruimte voor fietsen. 
Met zijn rustige ligging en gunstige voorzieningen is deze woning de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van het buitenleven en te profiteren van alles wat La Zenia Boulevard te bieden heeft.  
Gemeenschappelijke kosten per maand: € 60,-, en de kadastrale bepaling is in proces. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.s. Heerlijk wakker worden in je eigen vakantiewoning onder de Spaanse zon? Kijk dan voorop onze site bij: “Uw droomCasa”.