MarktPlaza

Volkswagen Crafter - 35 2.0TDi 140pk Trendline L3H3

438x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2016 - dec 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 3.500 kg
Lengte/hoogte: L3H3
Afmetingen (LxBxH): 615 x 204 x 270 cm
Wielbasis: 364 cm
Tankinhoud: 75 liter
Topsnelheid: 158 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 193 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 27-03-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 127 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achteruitrijcamera
- Mistlampen voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betonplex laadvloer
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lat om lat betimmering
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Tussenschot volledig
- Vervolgbotsing preventie
- Wielkastbetimmering
- Zijschuifdeur rechts
- Zijwind assistent
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Alle technologie in de Volkswagen Crafter is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2017. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de rijke uitrusting horen ook warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze Volkswagen is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bent u nieuwsgierig naar deze Volkswagen Crafter? Laat het ons dan snel weten.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.