MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI 105PK Business Edition | Navigatie | Parkeersensoren met achteruitrijcamer

104x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - jun 2015
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- VAG zilver middel (€ 495): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €495,- euro!
- DW/ASP middel goud (€ 795): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice Afleverservice Goud In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 12 maanden Das Welt Auto garantie/ Audi Selectie Plus garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €795,- euro!
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- ErgoActive bestuurdersstoel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Auto Hold
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoel(en) met massagefunctie
Bij het ontwerpen van de Volkswagen Golf stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, ErgoActive bestuurdersstoel (massage), getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Climatronic airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op? (033) 277 37 00
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!