MarktPlaza

Volkswagen Passat CC - 1.8 TSI 160PK DSG Sport | Navigatie | 18 inch lichtmetalen velgen | Xenon kop

519x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2008 - jan 2012
Modelcode: B6, 3C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.040 kg
Afmetingen (LxBxH): 489 x 186 x 142 cm
Wielbasis: 271 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): VAG zilver groot: Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €595,- euro!
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen velgen 18"
- Navilock beveiliging voor navigatiesysteem
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Auto Hold
- Autotelefoon voorbereiding
- Aux aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Blanke sierlijsten
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- Dimlichten automatisch en regensensor
- DVD speler
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volkswagen Passat CC heeft 113.841 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2010. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In deze uitvoering is de Passat CC voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, navilock beveiligingsysteem, sportonderstel, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken. U kunt contact opnemen met het verkoopteam in Scherpenzeel (033) 277 37 00.
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!