MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 2.0TDi 140pk L2

448x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2009 - aug 2015
Modelcode: T5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 3.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 529 x 190 x 199 cm
Wielbasis: 340 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 198 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Scheidingswand bekleed met ruit
- Stuurwiel multifunctioneel
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achterdeuren met ruiten
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoon voorbereiding
- Betonplex laadvloer
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive-pakket
- Gladde zijwandbetimmering
- mistlampen voor adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Premium-pakket
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
Typerend voor Duitse auto’s als deze Volkswagen Transporter is dat een mooi ontwerp en uitstekende rijeigenschappen hand in hand gaan. De stijlvol getekende carrosserie verhult een state-of-the-art techniek, motorisch laat deze auto niets te wensen over en het weggedrag van de Transporter is uitstekend. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen van deze Volkswagen Transporter staan bekend om zijn goede zithouding. Ook verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.