MarktPlaza

Audi A3 Limousine - 2.0 TDi 150pk 2x S-line Xenon

456x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Stijlvolle vormgeving, een comfortabel en ruim interieur, een onderstel dat alle wegen en omstandigheden aankan en een motor die topprestaties levert bij een bescheiden brandstofverbruik: deze Audi A3 heeft het allemaal. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Wij rekenen GEEN afleveringskosten Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 2,0 l 110 kW 16V TDI
Carrosserie: 4deurs
Transmissie 6 versnellingen
Kleur
(A1) L8 Phantomschwarz Perleffekt
(A2) L8 Phantomschwarz Perleffekt
(L1) LZ9Y
(I1) QF schwarzschwarzsilber schwarzschwarz schwarz schwarz
(PF) schwarzschwarzsilber
(PM) Stoelbekleding van stof en parelnappa