MarktPlaza

Bereklauw 52

98x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Slechts 15-20 minuten met de bus tot de Noord-Zuidlijn!
Er zijn van die plekjes waar je alleen al vanwege het uitzicht wilt wonen. Aan de rand van Monnickendam is Bereklauw 52 zon plekje. Deze vrijstaande villa heeft niet alleen prachtig uitzicht over landerijen, water en de Waterlandse Zeedijk, maar biedt ook lekker veel privacy en bovenal een zee van ruimte!
Indeling begane grond
Bij binnenkomst is die ruimte direct goed merkbaar. De statige entree baadt in een zee van licht door de hoge ramen en de trap met vide, waardoor de entree tot aan het dak doorloopt. De prachtige parketvloer, gelegd in visgraatmotief, loopt via de openslaande deuren over in de royale woon- en eetkamer, waar licht en ruimte de boventoon voeren. Waar u ook gaat zitten in deze kamer, u heeft altijd mooi en vrij uitzicht. De eetkamer met speelse serre en de woonkamer met gezellige schouw met gashaard, beschikken beide over openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde van de villa. Een extra ruimte, die dienst kan doen als studeer-, speel-, werk- of slaapkamer, is achter de fraaie rond gebogen muur te vinden.
De semi-open keuken is een walhalla voor de echte kookfanaat. Ook hier is ruimte de grootste troef. Een donkere stenen vloer past mooi bij het stenen aanrechtblad en uiteraard is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijzonder veel kastruimte en prettig veel werkruimte. Er is plaats voor een eethoek en via de openslaande deuren serveert u het eten zo op het naastgelegen terras.
Aan de andere kant van de entree bereikt u, via de hal met grote garderobe en toilet met fonteintje, ook de royale bijkeuken met eenvoudig keukenblok. Hier is ook de wasmachine-aansluiting gerealiseerd. Aan de voorzijde van de woning treft u vervolgens de ruime garage die zowel binnendoor als van buitenaf met een toegangsdeur te bereiken is en aan de voorzijde een overheaddeur heeft. Neemt u vanuit de entree de trap naar beneden, dan biedt de kelder nog meer handige opbergruimte.
Eerste verdieping
Via de vide op de eerste etage bereikt u de overloop, waaraan alle kamers gelegen zijn. Een drietal royale slaapkamers biedt volop mogelijkheden. Eén van deze slaapkamers is voorzien van een ruime walk-in-closet. De andere slaapkamer biedt toegang tot het dakterras met fenomenaal uitzicht over De Poel. Dé plek om `s morgens rustig te ontwaken. De eerste etage is grotendeels voorzien van een laminaatvloer in lichte kleurstelling. Extra comfort bieden de twee ruime badkamers op deze etage. De ene met dubbele wastafel, toilet en douche, de andere met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Een ruime vliering met een hoogte van 2.70m is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop en biedt veel bergruimte. Hier is ook de C.V.-installatie te vinden.
Buiten
Aan de voorzijde van de woning zorgt een oprit voor parkeergelegenheid voor minimaal 2 autos. De zongerichte tuin aan de achterzijde van de woning is gelegen op het zuidoosten en biedt, naast een terras met fantastisch uitzicht, ook een deels aangelegde tuin en een eigen steiger, zodat u met uw bootje zo de wateren in de omgeving kunt verkennen. Een kleine houten schuur biedt extra opslagmogelijkheid.
Omgeving
Deze ruimtelijke villa is gelegen in de wijk Buitengouw, een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Faciliteiten als winkelcentrum, bibliotheek, sportschool, zorgverleners en scholen zijn in de nabijheid te vinden. De bus brengt u in een kwartiertje naar het station van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam-Noord en in evenzoveel tijd met de auto naar de ringweg van Amsterdam. Het oude centrum van Monnickendam is goed per fiets te bereiken. Hier vindt u gezellige winkels, leuke terrasjes en lekkere restaurants. Bent u op zoek naar een vrijstaande villa van royale afmetingen met een fantastisch uitzicht? Bel ons dan gerust voor het maken van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak!
Bijzonderheden:
Royale vrijstaande villa met fenomenaal uitzicht
Inpandige garage, kelder en zolder voor veel bergruimte
3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en balkon op de zuidzijde
Tuin op het zuidoosten met eigen steiger
Rustige en kindvriendelijke wijk
Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.
Extra gegevens:
Merk: Bereklauw 52
Ligplaats: Monnickendam
Conditie: Gebruikt